GRATIS: scan van de omgeving

Gepubliceerd op 7 april 2023 om 12:42

Door: GreenRats

 

Zoals u wellicht weet, ben ik aangesloten bij het collectief van Nederlandse rattenjagers. Dit collectief bestaat uit professionele rattenjagers uit heel Nederland. Allemaal gekwalificeerde specialisten werkend volgens dezelfde humane methode van rattenbestrijding gebaseerd op de 'ratslagmethode'. Onze focus ligt niet uitsluitend op het bestrijden van rattenplagen maar ook op het voorkomen ervan. Uiteraard zonder gif te gebruiken.

Het is voor een rattenjager erg belangrijk om een goed beeld te krijgen van de omgeving waarin gewerkt wordt. Iedere situatie is anders en dat kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Om de rattenoverlast in kaart te brengen maak ik gebruik van een thermische camera. Met deze camera wordt een scan van de omgeving gemaakt. Onder het motto 'voorkomen is beter dan genezen', bied ik het maken van zo'n scan gratis aan voor mensen uit de Hoeksche Waard en omstreken.

 

Hoe gaat dat dan in zijn werk? Een eerste kennismaking is bij daglicht en biedt de kans om gezamenlijk een ronde over het terrein te doen. Ik ga opzoek naar sporen en activiteit, die wijzen op de aanwezigheid van ratten. Misschien heeft u zelf weleens ratten zien lopen of heeft u holen ontdekt? Ik hoor het graag. Meestal komen de ratten pas tevoorschijn als het donker wordt. Na zonsondergang volgt er daarom een scan met de thermische camera. Met deze camera observeer ik warmtebronnen en zo kan ik in kaart brengen of er ratten lopen, waar ze lopen en hoeveel het er zijn. Na mijn bezoek ontvangt u een terugkoppeling. Hoe het vervolg er uitziet, is geheel aan u.

 

Heeft u last van ratten (gehad) in de tuin, schuur of in de stal? Of bent u gewoon benieuwd hoe de zaken ervoor staan en wat er rondloopt? Neem gerust contact met me op of stuur een bericht via het contactformulier. Want met tijdig ingrijpen, kunnen we een hoop problemen voorkomen. Een afspraak is zo gemaakt. Gratis en vrijblijvend.

Foto's: GreenRats


«   »