Tarieven


GreenRats ER logo

Een eerste bezoek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Samen bekijken we de situatie en op basis daarvan kan ik beoordelen wat ik voor u kan betekenen.

Mijn diensten vallen onder algemene voorwaarden op basis van tarieven. De genoemde tarieven zijn exclusief btw.

Voor rattenbestrijding middels afschot, hanteer ik een uurtarief van 30,00 euro. Buiten een straal van 20 km gerekend vanuit Zuid-Beijerland, breng ik daarbij 35,00 euro voorrijkosten in rekening. In afwijkende situaties, kunnen er andere afspraken gemaakt worden.

Bij rattenbestrijding is iedere situatie weer anders. Afhankelijk van de aard en de omvang van het probleem, streef ik altijd naar een passende prijsafspraak.

Wilt u meer informatie over de plaatsing van het EKO1000 systeem of de tarieven hiervan? Neem gerust contact met mij op, ik vertel u er graag meer over.

 

Kiezen voor GreenRats?

GreenRats staat voor ecologische rattenbestrijding. Bestrijding zonder gif is niet alleen milieubewust maar ook veel 'humaner' en is efficiënt in de aanpak van rattenplagen, met een direct en meetbaar resultaat.

Ik ben gecertificeerd rattenjager; de veiligheid van mensen, dieren en uw eigendommen staat voorop.

Omdat situaties per keer verschillend zijn, geloof ik in maatwerk. Bij mij geen langlopende contracten of abonnementen. Wel transparante tarieven.

Vaak heb ik met een aantal sessies de overlast onder controle. Dit maakt mijn aanpak niet alleen duurzaam maar ook goedkoper in vergelijking met bijvoorbeeld het gebruik van rattengif.

 Ik ben aangesloten bij het collectief van Professionele Rattenjagers in Nederland en bij de brancheorganisatie ERaNed. Ik werk zelfstandig en dat betekent één aanspreekpunt en één gezicht. Korte lijnen, wel zo fijn.

Mijn aanwezigheid op uw terrein, ervaar ik niet als vanzelfsprekend. Ik werk discreet, met respect voor uw privacy en ik richt mij uitsluitend op de bestrijding van de aanwezige ratten.

In sommige situaties kan het nodig zijn om na verloop tijd weer eens terug te komen. Op deze manier kunnen we nieuwe uitbraken voor zijn en houden we rattenpopulaties beheersbaar. Uiteraard bepaalt u zelf of- en wanneer u gebruik maakt van dit periodieke onderhoud.