Reacties


Bent u tevreden over mijn werk? Hier kunt u een reactie achterlaten. Vul de *gemarkeerde velden in. Het opgegeven e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reactie plaatsen

Reacties

Loesanne
2 maanden geleden

Wat een mooie foto,s! Het is echt een duidelijke en mooie site.
De uitleg en daarbij de foto,s spreekt je direct aan. En dan de manier van werken, echt top! Succes!

Tineke
5 maanden geleden

Dank Mark voor het snel opruimen van ons "huisdier " Doordat Mark snel en effectief handelt, heeft het dier geen lijdensweg . Omdat ik de hele herfst "mijn egeltje" eten gaf in de tuin, kregen we er ook een andere bewoner bij......

Ineke Hoogland
6 maanden geleden

Super fijn Mark hoe je in alle rust alles nagaat, geduldig al mijn vragen beantwoordt en mij nuttige informatie geeft. En dank je wel voor de tips!

Just Laurie Sten
9 maanden geleden

Dankjewel Mark, voor jouw hulp om onze Jarno te vangen. Wij vonden het heel leuk om jou te helpen en interessant om naar jou te kijken. Je nam echt de tijd om alles te laten zien en al onze vragen te beantwoorden. Mama kon je ook al snel geruststellen dat er niet een hele familie ratten woonden. Helaas liet Jarno zich niet vangen en herdenken wij hem nu als Jarno P. of J. Pikachu.
Heb je overlast van ratten, neem dan contact op met Mark. Hij zal jullie helpen om het probleem op te lossen.

Ga zo door!!!

Loesanne
9 maanden geleden

Wat een prachtig verhaal en mooie reacties!
Zo kan het dus ook, met uitleg en geduld . Op een humane manier, oog voor de natuur en dieren zonder dierenleed..
Ons kleinkind wil hier een spreekbeurt over houden. Dank voor de goede uitleg. Groet Loesanne

Gert
9 maanden geleden

Als dierenvrienden werden we geconfronteerd met een rat in de tuin. De buren hadden 'm als eerste opgemerkt. Wat bleek, het dier had een gang gegraven, via onze tuin de schutting onderdoor, naar een eigen nest onder het schuurtje van de buren. De buurjongen gaf 'm zelfs een naam, Jarno. Met fruitbomen in beide tuinen wisten we dat Jarno zich in een walhalla van lekkernijen bevond. Toch zaten we er niet op te wachten dat Jarno zich zou voortplanten, want een rattenplaag wil je niet. Mark Op 't Hof van Greenrats bood uitkomst. Wat ons meteen aansprak in zijn aanpak is dat hij op ecologische wijze een te snelle verveelvoudiging van ratten weet te beheersen. Hij spreekt ook liever niet over een plaag, want uit het woord 'ongedierte' blijkt immers geen liefde voor dieren. Mark gaat heel gedegen te werk. Hij begint met ruim de tijd te nemen om ratten te observeren. Met speciale apparatuur kan hij waarnemen of we te maken hebben met een mannetje of een vrouwtje. Vermaakt de rat zich in z'n eentje of is er al een vrijpartij? Mark stelde een plan van actie voor. Zolang een rat nog alleen is, is zijn insteek om de rat te vangen in een grote kooi en de rat uit te zetten in een buitengebied. Dat kan zich herhalen bij wellicht nog een aanwezige rat. Is er echter al sprake van meerdere ratten, dan is het onvermijdelijk om de ratten uit te schakelen. Ze planten zich immers razendsnel voort en dan is de schade niet te overzien, wist hij ons te overtuigen. Mark is zeer goed getraind in het in één keer uitschakelen van een rat, zonder dat het dier er iets van meekrijgt. Doordat hij op meerdere momenten in rustige toestand rond het nest verblijft, bouwt hij contact op met het dier, wint hij vertrouwen en ervaart het dier geen stress. Door uiteindelijk zeer precies gericht te schieten, is de rat in een split second uitgeschakeld. Geen pijn of een langzame dood, wat uit onwetendheid nog wel eens wil voorkomen in het geval mensen -inmiddels verboden- bestrijdingsmiddelen gebruiken. Mark legde ons heel duidelijk en rustig uit hoe hij te werk gaat en dat gaf ons vertrouwen. Daarmee wist hij ons als dierenvrienden ook te overtuigen dat we de ratten niet zo maar konden laten lopen. Em hebben we van hem geleerd hoe belangrijk het is om een voedselbron (los fruit in de tuin) zoveel mogelijk weg te nemen.

Bewoners Zuid-Beijerland.

Ellen Reijns
een jaar geleden

Ik ben een groot voorstander van de manier waarop Mark de ratten bestrijd, het is zoveel humaner dan gif of klemmen en niet onbelangrijk ook veel beter voor het milieu!
Goed bezig, laten we hopen dat heel de Hoeksche Waard en ( denk groot) Zuid-Holland overstapt op deze manier van ratten bestrijden.

Liset en Dirk
een jaar geleden

Mark heeft ons fantastisch geholpen met het overlast van ratten op onze zolderverdieping (boven ons plafond maar onder ons dak) en in de spouwmuur. Lastige plaatsen om ratten te verjagen maar Mark kreeg het binnen twee weken voor elkaar! Hierdoor hebben wij ons o.a. breekwerkzaamheden kunnen besparen. Mark is erg deskundig en werkt in alle opzichten betrouwbaar. Mark heeft voor ons maximaal resultaat behaald en dat ook nog eens tegen een zeer schappelijke kosten. Nogmaals veel dank!

Anneloes van Soest
een jaar geleden

Blijf de uitleg prachtig vinden! Leerzaam en een humane manier van werken. Chapeau!

Arno Kievit
een jaar geleden

Bij toeval kwam ik de website van Mark tegen.
Aangezien we bij onze varkens steeds vaker en meer ratten tegen kwamen, hebben we zijn expertise en hulp ingeroepen.Mark heeft netjes en duidelijk zijn werkwijze uitgelegd ,en is succesvol aan de slag gegaan .We zijn dan ook zeker zeer tevreden en aangezien dat ,we in de polder wonen zullen we hem voor een beheersbare omgeving zeker in blijven schakelen!