Reacties


'Een reactie achterlaten? Ik hoor het graag!'

Reactie plaatsen

Reacties

Anneloes van Soest
16 dagen geleden

Blijf de uitleg prachtig vinden! Leerzaam en een humane manier van werken. Chapeau!

Arno Kievit
2 maanden geleden

Bij toeval kwam ik de website van Mark tegen.
Aangezien we bij onze varkens steeds vaker en meer ratten tegen kwamen, hebben we zijn expertise en hulp ingeroepen.Mark heeft netjes en duidelijk zijn werkwijze uitgelegd ,en is succesvol aan de slag gegaan .We zijn dan ook zeker zeer tevreden en aangezien dat ,we in de polder wonen zullen we hem voor een beheersbare omgeving zeker in blijven schakelen!

Peter en Bri
3 maanden geleden

Leerzaam stukje weer Mark, over ratten in de winter!

En zo zie je maar weer: ook ratjes hebben hun eigen Kerstmannetje, compleet met mini-sneeuwballetjes ;-)


Mooie winter gewenst!

Peter & Brigitte

Danielle Rodenburg
4 maanden geleden

Wij hebben de hulp van Mark ingeroepen, omdat wij ratten hadden in de ren van de kippen en bij het geitenhok. Na handige tips over het voerbeleid en het verjagen van de ratten door Mark is de situatie nu onder controle. Mark komt zo nu en dan nog langs om de situatie zo te houden. Mark is echt een vakman, legt alles goed uit en denkt mee. Kortom ik kan hem iedereen aanbevelen.

Peter en Brigitte
5 maanden geleden

Eind Oktober hebben we contact opgenomen met Mark vanwege een ware rattenplaag rondom ons huis.
Nog diezelfde dag kwam hij langs om e.e.a. te bekijken. Rond de schemering kwam hij nogmaals om met een warmtecamera de locaties te op te sporen waar de ratten vaak lopen.
Hierbij werd uitvoerig uitgelegd hoe dat werkt en werd ons deze locaties ook aangewezen.
Na de vraag of wij er interesse in hadden werd ons van alles uitvoerig uitgelegd, en werden ons nuttige tips gegeven hoe we de ratten kunnen ontmoedigen, en waar we op moeten letten. Wij hebben daar veel van geleerd.
Mark is in alles zeer correct en hij kan gepassioneerd over zijn werk vertellen. Ook doet hij nooit iets zonder daar eerst toestemming voor te vragen. Zelfs voor het verplaatsen van wat plantenpotten buiten vraagt hij daar eerst toestemming voor.
De avond van de eerste sessie werd ons van tevoren zeer duidelijk uitgelegd wat zijn werkwijze is, en wat we daar zelf van konden merken.
Het resultaat mocht er zijn : 12 ratten werden er geschoten in krap 3 uur tijd.
Mark is dus naast een innemende persoonlijkheid ook nog eens een prima vakman, die het belangrijk vindt om de dieren zo min mogelijk te laten lijden.
Ook de communicatie met Mark is zeer goed; op elke mail wordt er vrijwel direct gereageerd.
Na de 1e sessie hebben we een week lang slechts 3x een rat gezien, terwijl er voorheen elke avond soms zelfs 7-8 tegelijk rondliepen. De 2e sessie werd al na 1 uur beƫindigd omdat er geen ratten meer gespot werden, op een na, die hij dan ook heeft afgeschoten.
Voor iedereen die last van ratten heeft willen wij Mark dan ook van harte aanbevelen.