Nieuwjaarsactie: gratis thermische scan

Gepubliceerd op 4 januari 2024 om 16:16

Door: GreenRats

 

Altijd al eens willen weten wat er op het erf scharrelt? Waar komen die gaten in de grond bij het kippenhok vandaan? Misschien heeft u zelf weleens een rat zien lopen of heeft u keutels ontdekt? Een thermische scan kan het antwoord geven.

Onder het motto 'voorkomen is beter dan genezen', bied ik het maken van zo'n scan nu gratis en vrijblijvend aan voor mensen uit de Hoeksche Waard en omstreken.

Hoe gaat dat dan in zijn werk? Een eerste kennismaking is bij daglicht en biedt ons de kans om gezamenlijk een ronde over het terrein te doen. Ik kijk naar sporen en activiteit, die wijzen op de aanwezigheid van ratten. Meestal komen de ratten zelf pas tevoorschijn als het donker wordt. Na zonsondergang volgt er daarom een scan met de thermische camera. Met deze camera observeer ik warmtebronnen en zo kan ik in kaart brengen of er ratten lopen, waar ze lopen en wat de omvang van de populatie is. Na mijn bezoek ontvangt u een terugkoppeling en hoe het vervolg er uitziet, is geheel aan u.

Heeft u last van ratten (gehad) in de tuin, schuur of in de stal? Of bent u gewoon benieuwd hoe de zaken ervoor staan? Neem gerust contact met me op of stuur een bericht via het contactformulier. Want met tijdig ingrijpen, kunnen we een hoop problemen voor zijn. En zo kunt u het nieuwe jaar goed beginnen!

 

Foto's: GreenRats